LETOVANJE -  CRES

 Koroška kmetijsko gozdarska zadruga Slovenj Gradec ponuja proste termine

za letovanje na otoku Cresu v Miholaščici. Apartma je primeren za

družino  oz. štiri osebe. Je popolnoma na novo obnovljen in ima vse

udobje za prijeten dopust z velikim balkonom in s pogledom na morje. Je

sestavni del počitniškega naselja in ima lokacijo v prvi vrsti,

oddaljenost od plaže cca 100 m. Cena najema na dan znaša 55 E, prosti pa

so termini v juniju, juliju in  do 10. avgusta 2017. Vse ostale

informacije na spodnji telefonski številki. Lep pozdrav!

 

Vlasta Vončina

KKGZ z.b.o. Slovenj Gradec  Tel: 02 88 46 032.

V torek, dne 15. decembra 2015, so se na novoletnem srečanju, v dvorani Področne zadruge Dravograd, družili upokojenci in vodstvo Koroške zadruge.

S pozdravnim nagovorom je prisotne najprej nagovoril soorganizator srečanja g. Mirko Tovšak, nato pa sta direktorica zadruge, ga. Danica Ramšak in predsednik, g. Praznik Ivan, povedala o delu in uspehih zadruge v tem iztekajočem letu, izrekla zdravico ter voščila vesele praznike, v prihajajočem novem letu 2016 pa sta upokojencem zaželela obilo sreče in predvsem zdravja, da se bomo lahko prihodnje leto ponovno srečali na novoletnem druženju.


Preberi več

Koroška kmetijsko-gozdarska zadruga si že vrsto let prizadeva posodobiti in popestriti svojo trgovsko dejavnost. Trgovski lokali, ki so bili večino zgrajeni v prvih letih po vojni, največkrat v spodnjih prostorih zadružnih domov, so sčasoma postali povsem zastareli, nefunkcionalni in nezanimivi kupcem, ki so se ob številnih velikih trgovskih centrih prilagajali novim razmeram na trgu. Zaradi tega je bila nujna posodobitev trgovskih lokalov tudi s strani kmetijske zadruge. Prenove in gradnje novih trgovskih centrov so se lotili v zadnjih dvajsetih letih svojega delovanja in do danes skorajda v vseh večjih krajih Koroške obnovili ali na novo zgradili svoje trgovske lokale.

Pred letom dni so v Ožbaltu, kjer je tudi najbolj oddaljen trgovski lokal glede na sedež zadruge, položili temeljni kamen za novo trgovino s pretežno tehničnim blagom in gradbenim materialom. Že takrat so se dogovorili z Občino Podvelka in njenim županom Antonom Kovšetom za skupni nastop pri gradnji objekta, v katerem je poleg trgovine del objekta namenjen tudi stanovanjskim prostorom.

Preberi več

Na Ponikvi, rojstnem kraju blaženega Antona Martina Slomška, zavetnika kmetov, slovenskega kmetijstva in kmetijskega slovstva, bo v nedeljo, 11. oktobra 2015, potekalo tradicionalno vseslovensko srečanje kmetov. Vodilna misel srečanja je: Najsrečnejše ljudi poštenje stori, ki postavlja v ospredje vrednote poštenja, zvestobe in usmiljenja.

Aktualno